Over ons

“We zien vaak dat er binnen een bedrijf meerdere pogingen gedaan worden in het verbeteren of vernieuwen van de organisatie. Toch blijkt dit in de praktijk weinig resultaat op te leveren.” OrganisatieExperts

KENNIS, KWALITEIT EN KUNDE

Onze naam zegt het eigenlijk al; experts op gebied van organisatie(s), in het breedste zin van het woord.
Sinds de oprichting in 2015 helpt OrganisatieExperts ondernemers hun organisatie naar een hoger level te tillen.

Als ondernemer heb je vaak verschillende petten op; het onderhouden van uw netwerk, product- of dienstverkoop en tevreden klanten. (tijdelijke) Ondersteuning op alle andere ‘bijzaken’ kan hierdoor gewenst zijn. 

Het vinden van een professional met de juiste kennis en kunde is echter niet altijd gemakkelijk. Zeker in het geval van een tijdelijke klus wanneer u zo efficiënt mogelijk te werk wilt gaan om snel tot een goed resultaat te komen. 
OrganisatieExperts biedt experts aan die binnen uw organisatie het verschil maken én geen inwerktijd nodig hebben. 

Onze expertise ligt in vraagstukken en uitdagingen op het gebied van bedrijfsprocessen, business improvement en automatisering. Denk hierbij aan het analyseren, begeleiden en verbeteren van uw bedrijfsprocessen, IT-optimalisatie en software (ERP) selectietrajecten. 

Kunnen wij een ‘probleem’ van u overnemen? Neem dan contact met ons op.

Meet the expert(s)

vanaf €1080,

vanaf €540,-

Niet zacht, wel zinnig

Quickscan

vanaf €1080,-

Organisatieexperts

Onze naam zegt het eigenlijk al; Experts op het gebied van organisatie(s), in de breedste zin van het woord. Sinds de oprichting in 2015 helpt OrganisatieExperts ondernemers hun organisatie naar een hoger level te tillen.  

neem contact met ons op!

Heeft u interesse in een sessie met één van onze experts? Of bent u benieuwd naar onze Quickscan of Business Model Canvas? Neem dan gerust contact met ons op.

Tolweg 3 | 3741LM | Baarn
035 543 62 92 | info@organisatieexperts.nl 

volg je ons al?