Onze specialiteit

organisatie ontwikkeling

‘Goed’  zijn is als organisatie tegenwoordig niet meer voldoende, consequent vooruit bewegen is daarintegen vereist. De markt is namelijk constant in beweging. Wij begrijpen dat dit invloed heeft op de richting, strategie of algehele ontwikkeling van uw organisatie. Succesvol ontwikkelen lukt immers alleen als uw organisatie alle mogelijke kansen tot verbeteren aangrijpt.

Ontwikkeling staat gelijk aan verandering. Iets waar menig ondernemer niet direct warm voor loopt. Veranderingen doorvoeren binnen organisaties verloopt vaak moeizaam.

 

“We zien vaak dat er binnen een bedrijf meerdere pogingen gedaan worden in het verbeteren of vernieuwen van de organisatie. Toch blijkt dit in de praktijk weinig resultaat op te leveren.” OrganisatieExperts

Een moeizaam verloop kan komen door verschillende aspecten zoals; beperkte aandacht, besluitvorming, de  cultuur maar ook de wijze waarop sturing wordt gegeven aan het veranderproces.

Wat is dan de beste aanpak?

Door onze uitgebreide kennis en ervaring is OrganisatieExperts in staat u te helpen meer focus te krijgen op de organisatie doelstellingen.

Dit doen wij door in een Niet Zacht, Wel Zinnige sessie indringende vragen te stellen over uw organisatie, werknemers, strategie en processen. Op basis van de uitkomst kunnen wij u adviseren, begeleiden en mogelijk coachen bij trajecten rondom verandering, strategie en organisatieontwikkeling. U ontvangt onze ‘spot on’ feedback plus concrete handvatten om van A naar B te komen.

Daarnaast voeren wij een Quickscan uit waarbij wij één van de resultaten een volledig Business Model Canvas (BMC) is. Benieuwd wat onze Quickscan inhoudt?

Meet the expert(s)

vanaf €1080,-

vanaf €540,-

Niet zacht, wel zinnig

Quickscan

vanaf €1080,-

Organisatieexperts

Onze naam zegt het eigenlijk al; Experts op het gebied van organisatie(s), in de breedste zin van het woord. Sinds de oprichting in 2015 helpt OrganisatieExperts ondernemers hun organisatie naar een hoger level te tillen.  

neem contact met ons op!

Heeft u interesse in een sessie met één van onze experts? Of bent u benieuwd naar onze Quickscan of Business Model Canvas? Neem dan gerust contact met ons op.

Tolweg 3 | 3741LM | Baarn
035 543 62 92 | info@organisatieexperts.nl 

volg je ons al?