Processen

Krijg snel antwoord op al uw vragen

meet the expert

Klantgericht maatwerk waarbij het delen van expertise en ervaringen centraal staat.

Wat houdt dit in? ‘Meet the Experts’ (MTE) is een directe lijn tussen een u en één van onze experts. Heeft u gerichte vragen op het gebied van supply chain, merchandise planning, automatisering, finance of duurzaamheid? Dan is ‘ MTE’ het antwoord. 

Met ‘Meet the Experts’ koppelen wij een expert met uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van uw vraagstuk aan uw organisatie. ‘MTE’ is een tool om op een snel en efficiënt dringende vragen beantwoord te krijgen.

“MTE’ is een sessie van een halve dag waarbij u samen met uw team, onder begeleiding van onze expert uw vraagstuk(ken) vanuit verschillende invalshoeken bekijkt. De vragen die daaruit voortvloeien, kunnen direct beantwoord worden. 

Afhankelijk van het gebied waar uw vraagstukken zich in bevinden kan het inzetten van ‘Meet the Experts’ leiden tot het verbeteren van interne communicatie, stroomlijnen van dagelijkse processen en het optimaliseren van de samenwerking. Door de lijn tussen de experts, u en uw team zo kort mogelijk te houden, is het mogelijk om snel stappen te nemen en daarmee grotere resultaten te boeken. Zo levert het direct een bijdrage aan de groei van uw organisatie. 

Heeft u een vraag voor een van onze expert? Neem dan (vrijblijvend) contact met ons op. 

Organisatieexperts

Onze naam zegt het eigenlijk al; Experts op het gebied van organisatie(s), in de breedste zin van het woord. Sinds de oprichting in 2015 helpt OrganisatieExperts ondernemers hun organisatie naar een hoger level te tillen.  

neem contact met ons op!

Heeft u interesse in een sessie met één van onze experts? Of bent u benieuwd naar onze Quickscan of Business Model Canvas? Neem dan gerust contact met ons op.

Tolweg 3 | 3741LM | Baarn
035 543 62 92 | info@organisatieexperts.nl 

volg je ons al?