Processen

Maak het uzelf makkelijk(er)

INTERIM

De meeste bedrijven willen een echte verbinding met hun werknemers en hebben dan ook de voorkeur voor vast dienstverband. Toch zijn er genoeg redenen te bedenken waarom een interim professional in specifieke gevallen de betere keuze is.  

 

Heeft u voor een complex project binnen uw organisatie niet de juiste expertise in huis, ontbreekt de capaciteit of heeft u tijdelijke (specifieke) sturing en/of ondersteuning nodig? Dan heeft u hier de eerste redenen te pakken om een interim professional van OrganisatieExperts in huis te halen.  

Waarom u INTERIM ZOU KUNNEN INZETTEN?

Het inzetten van één van onze experts is een efficiënte oplossing die snel tot resultaat kan leiden.  Zo helpen wij u verder door het bieden van een ‘andere’ kijk op vraagstukken op het gebied van automatisering, bedrijfsprocessen én business improvement. Denk hierbij aan het analyseren, begeleiden en verbeteren van uw bedrijfs- en organisatieprocessen, IT-optimalisatie en software (ERP) selectietrajecten.  

sUPPER_INTERIM-MANAGEMENT

wIJ ZIJN UNIEK!

“Vreemde ogen dwingen”, is een bekende uitdrukking. Maar dat geldt feitelijk voor alle interim medewerkers.  Waar ónze experts in uitblinken is hun durf om door te vragen, om de vinger op de zere plek te leggen, hun kritische blik op zowel de organisatie- als de proces inrichting. Ons motto hierbij is: “Niet zacht, wel zinnig!” 

Alleen dan is het mogelijk om samen op zoek te gaan naar de beste oplossing voor uw organisatie.   

Het kan natuurlijk ook zijn dat door plotselinge groei, een personeelsmutatie of herinrichting van de organisatie er behoefte is aan de tijdelijke invulling van een specifieke functie.  Ook in dat geval zou u een interim medewerker kunnen overwegen. OrganisatieExperts heeft of vindt dan de juiste expert die perfect past bij uw organisatie. 

Kilometers gemaakt!

Onze consultants hebben hun “kilometers gemaakt” in vele bedrijven en bedrijfstakken en hebben daarmee hun sporen ruimschoots verdiend. Voor uw organisatie betekent dit dat zij vele nieuwe inzichten kunnen brengen, of het nu gaat om organisatie- of procestrajecten of bedrijfsbrede software implementaties.  

Allemaal met maar 1 doel voor ogen. Het resultaat van uw onderneming verder optimaliseren cq. verhogen.  Wij zijn er voor u! 

En mocht onze expert op een bepaald gebied enige kennis missen, geen probleem. Onze experts maken onderdeel uit van een kennisnetwerk van vele experts, waar kennisdeling en elkaar ondersteunen het belangrijkste kenmerk is. 

10-reden voor een Interim Expert van OrganisatieExperts:
 1. Echte experts met branche of vakgerichte expertise
 2. Invulling kortstondige behoefte
 3. Snelle beschikbaarheid, geen eindeloze selectieprocedures 
 4. Geen inwerktijd, “hit the ground running”
 5. Heldere kostenstructuur.
 6. Niet zacht, wel zinnig 
 7. Kan als ‘externe’ sommige gevoelige taken beter oppakken  
 8. Komt onafhankelijk uw organisatie binnen, neemt geen historie mee.  
 9. Objectieve blik 
 10. Uitgebreide ervaring binnen een specifiek werkgebied 

OrganisatieExperts biedt een grote diversiteit aan experts, die bij zowel tijdelijke als langdurige klussen kunnen worden ingezetZo sluiten onze experts aan, zonder inwerktijd, bij het project dat door u is opgezet.  

Type interim gebieden:

 • Trusted Advisor (C-level) 
 • IT  
 • E-Commerce 
 • Processen 
 • Projecten 
 • Organisatie (verandering) 
 • Sales 
 • Portfoliomanagement
 • Supply Chain 
 • Merchandise Planning 
 • Product– en Assortimentsplanning
 • Business Analist 
 • Gebruikersbegeleider (projectbasis) 

Meet the expert(s)

vanaf €1080,-

vanaf €540,-

Niet zacht, wel zinnig

Quickscan

vanaf €1080,-

OrganisatieExperts bestaat uit een hechte club van ervaren experts die middels het netwerk met elkaar verbonden zijn. Zo hebben wij automatisering-expertise rondom de algehele organisatie, ERP systemen,  CRM oplossingen, B2B, B2C, web-koppelingen, Warehouse Management Systemen, rapportages en EDI.

Bij bieden u een geheel vrijblijvende, gratis intake aan, om direct inzichtelijk te hebben waar uw knelpunten zich bevinden.

Organisatieexperts

Onze naam zegt het eigenlijk al; Experts op het gebied van organisatie(s), in de breedste zin van het woord. Sinds de oprichting in 2015 helpt OrganisatieExperts ondernemers hun organisatie naar een hoger level te tillen.  

neem contact met ons op!

Heeft u interesse in een sessie met één van onze experts? Of bent u benieuwd naar onze Quickscan of Business Model Canvas? Neem dan gerust contact met ons op.

Tolweg 3 | 3741LM | Baarn
035 543 62 92 | info@organisatieexperts.nl 

volg je ons al?