Processen

Open en eerlijk advies over uw organisatie

Niet zacht, wel zinnig

Soms heb je als ondernemer of directeur een betrokken, vertrouwde adviseur en objectieve sparringpartner nodig om te bepalen wat de juiste stappen zijn voor de verdere ontwikkeling van uw bedrijf. Zo assisteert OrganisatieExperts onder het motto ‘Niet zacht, wel zinnig’ u om de koers voor het bedrijf verder te bepalen, oplossingen voor obstakels te formuleren en focus aan te brengen. 

Met ‘Niet Zacht, Wel Zinnig’ houden wij de ondernemer  een spiegel voor, zo reflecteren en helpen wij bij de vraagstukken die u bezig houdenWat is de huidige en de gewenste situatie van het bedrijf, wat zijn de tekortkomingen en uitdagingen en hoe kunnen we die overkomen. Kortom waar staat u nu, waar wilt u terecht komen en wat daarvoor nodig is 

 

Wij zien onszelf zowel als klankbord als een kritische toezichthouder met veel ervaring in het ondernemerschap. Doordat OrganisatieExperts los van de organisatie staat en neutraal is, kunnen wij kritische vragen stellen en objectief naar situaties kijken. Zo leggen wij onze vinger op de pijnlijke plekken. 

“OrganisatieExperts kijkt verder en adviseert ondernemers op het gebied van bedrijfsoptimalisatie, procesorganisatie, groei en automatisering. We houden ondernemers een spiegel voor en helpen met het maken van de juiste keuzes.”

Onze aanpak

OrganisatieExperts daagt uit om te laten zien wat u en/of uw organisatie zo uniek maaktWaar ziet u uzelf en uw organisatie over 10 jaar? Welke dromen heeft u? Wat zijn uw werkelijke drijfveren en ambities?  Met de ‘Niet Zacht, Wel Zinnig‘ spiegel helpen wij u antwoorden te vinden op deze vragen. Ons doel? Zorgen dat u zelf richting geeft aan het ondernemerschap en de organisatie.  Door zelf het pad te bepalen ‘leren’ wij u te bouwen op eigen kennis, gevoel en minder af te gaan op wat uw omgeving ervan vindt.   

Vreemde ogen dwingen tot het nemen van bepaalde keuzes. ‘Niet Zacht, Wel Zinnig’ laat u nadenken over wat (voor u) echt belangrijk is. Waarom en hoe dit zich vertaald naar de toekomst. Iedere ondernemer heeft een doel, maar het hoe en het waarom wordt soms uit het oog verloren Juist het verhaal achter het antwoord is wat er voor ons toe doet. Zo vragen wij door op de onderliggende ideeën en emoties. Een intensief proces waarbij u erachter komt of uw initiële keuzes wel de juiste waren. Door de continue veranderende omstandigheden is het soms noodzakelijk om de koers van het bedrijf aan te passen.  

‘Niet Zacht, Wel Zinnig’ is toepasbaar op verschillende afdelingen binnen uw organisatie. De praktijk leert dat deze tool impact heeft op alle niveaus binnen de organisatie, van middenkader managers tot C-level. 

Geïnteresseerd in een “Niet Zacht, Wel Zinnig gesprek? Een afspraak met een van de trusted advisors kunt u direct hier maken. 

Organisatieexperts

Onze naam zegt het eigenlijk al; Experts op het gebied van organisatie(s), in de breedste zin van het woord. Sinds de oprichting in 2015 helpt OrganisatieExperts ondernemers hun organisatie naar een hoger level te tillen.  

neem contact met ons op!

Heeft u interesse in een sessie met één van onze experts? Of bent u benieuwd naar onze Quickscan of Business Model Canvas? Neem dan gerust contact met ons op.

Tolweg 3 | 3741LM | Baarn
035 543 62 92 | info@organisatieexperts.nl 

volg je ons al?