Processen

We’re Hiring

Young Professionals

Daar sta je dan! Diploma (richting) Bedrijfskunde of Business IT & Management onder de arm (of bijna afgestudeerd) en klaar voor de start van een succesvolle carrière. Maar heb jij jouw droombaan nog niet gevonden? Geen paniek! Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om direct te weten welke baan op jouw lijf geschreven staat, wij zijn immers zelf ook ergens begonnen. Daarom gaan wij samen met jou opzoek naar de rol waarin jij wilt doorgroeien binnen onze organisatie.

Binnen OrganisatieExperts leer jij jouw kwaliteiten te ontdekken en nog verder te ontwikkelen. Dit doe jij door aan de slag te gaan binnen verschillende projecten bij onze opdrachtgevers. Zo krijg jij de gelegenheid een kijkje te nemen bij verschillende organisaties in verschillende branches.

Door de diversiteit aan opdrachten kom jij er snel achter wat jou het beste ligt en waar jij jezelf verder in wilt ontwikkelen. Het ene moment houd je je bezig met de processen van een modebedrijf, het andere moment ben je actief als PMO’er binnen uiteenlopende branches, bedrijfsculturen en beleidsvormen. Als (junior) Business Consultant kun jij je in korte tijd allround ontwikkelen binnen het vakgebied onder begeleiding van zeer ervaren professionals in het vak!

Wat bieden wij jou?

Wij geloven dat je het meeste leert in de praktijk, al helemaal als het gaat om projecten. Daarom zal je bij ons direct in de uitvoering stappen waardoor jij waardevolle praktijkervaring opdoet en je veel over jezelf en jouw werkwijze leert.

in a nutshell

Een baan met doorgroeimogelijkheden en zelfstandigheid

Werken in een groeiend bedrijf

Goed basissalaris met uiteraard ontwikkelmogelijkheden

Flexibele werktijden mogelijk

Out-of-the-box denken wordt gewaardeerd en aangemoedigd

Werken vanuit ons kantoor in Baarn, vanuit de klant of vanuit huis

‘Een warm bad; prettige collega’s en potjes air hockey of darten

Wat breng jij mee?

HBO niveau

Communicatief (zeer) sterk

32-40 uur per week beschikbaar

Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Goede beheersing van de Engelse taal is een must!

Goed analytisch denkvermogen & Oplossingsgericht

Je woont op maximaal 45 minuten rijafstand van Baarn

Interesse?

Stuur je CV dan naar rachel.de.gooijer@fashionexperts.nl of reageer op de vacature door middel van de contact button!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


CONTACT

Organisatieexperts

Onze naam zegt het eigenlijk al; Experts op het gebied van organisatie(s), in de breedste zin van het woord. Sinds de oprichting in 2015 helpt OrganisatieExperts ondernemers hun organisatie naar een hoger level te tillen.  

menu
neem contact met ons op!

Heeft u interesse in een sessie met één van onze experts? Of bent u benieuwd naar onze Quickscan of Business Model Canvas? Neem dan gerust contact met ons op.

Tolweg 3 | 3741LM | Baarn
035 543 62 92 | info@organisatieexperts.nl 

volg je ons al?


Linkedin-in