Processen

Onze korte analyse

gratis intake

Vraagstukken rondom automatisering zijn veelal complex en allesomvattend. Veel wegen leiden naar Rome! Maar welke oplossing is nu de beste? In de praktijk blijkt dat de initiële vraag van de klant vaak niet geheel overeenkomt met de echte onderliggende behoefte en strategie van uw onderneming. Om alvast een goede oplossingsrichting voor u te kunnen bepalen werken wij met onze intake (max 2 uur), deze bieden wij gratis en geheel vrijblijvend aan.

Wat houdt dit precies in? De naam verraad het eigenlijk al; een snelle scan waarbij onze specialist in korte tijd uw huidige situatie schetst, de strategie van het bedrijf met u doorneemt, uw toekomstvisie  en de gewenste situatie met u bepaald. Zo beschikt u direct over een korte analyse die u inzicht biedt in de kansen en mogelijkheden die een aangepast IT landschap u kan bieden en waarop we een eerste advisering doen voor een oplossingsrichting.  

Hoe het werkt wanneer onze expert contact met u opneemt?

  • Beantwoord een aantal vragen over uw bedrijf
  • Ontvang gratis uw gepersonaliseerde voorstel
  • U kunt, indien gewenst, meteen een vrijblijvende offerte aanvragen
  • Voor vragen staan onze consultants direct (telefonisch) voor u klaar

Onze intake verplicht u tot niets en is geheel vrijblijvend.  Indien u enthousiast geworden bent over onze benaderwijze en ons eerste advies dan kunnen wij de intake vervolgen met onze uitgebreide en complete Business scan namelijk; de Quick Scan. Hierbij gaan we echt de diepte van de organisatie in. Lees meer over onze Quick Scan.

Geïnteresseerd geworden? Door het invullen van onderstaand contactformulier zal een van onze experts binnen 24 uur contact met u opnemen. Wij kijken ernaar uit!

Meet the expert(s)

vanaf €1080,-

vanaf €540,-

Niet zacht, wel zinnig

Businessscan

vanaf €1080,-

Organisatieexperts

Onze naam zegt het eigenlijk al; Experts op het gebied van organisatie(s), in de breedste zin van het woord. Sinds de oprichting in 2015 helpt OrganisatieExperts ondernemers hun organisatie naar een hoger level te tillen.  

neem contact met ons op!

Heeft u interesse in een sessie met één van onze experts? Of bent u benieuwd naar onze Quickscan of Business Model Canvas? Neem dan gerust contact met ons op.

Tolweg 3 | 3741LM | Baarn
035 543 62 92 | info@organisatieexperts.nl 

volg je ons al?