Our Services


Geschreven door 

Klantervaring Triple Impact

De combinatie van (te) veel werk en het ontbreken van overzicht veroorzaakte onrust bij ondernemer Hans 't Hart.
Hans ging daarom samen met OrganisatieExperts aan de slag met het Groeimodel MKB.


Hans 't Hart vertelt waarom hij dit traject met OrganisatieExperts is aangegaan. 
''In de afgelopen jaren is de hoeveelheid werk voor mij als psycholoog en trainer enorm toegenomen. Deze groei zorgde ervoor dat ik steeds meer het gevoel kreeg dat mijn bedrijf/praktijk een eigen leven ging leiden en dat ik de regie kwijt was.
Het is een rare gewaarwording dat je zo succesvol kunt zijn in je werk, dat je het overzicht kwijt kunt raken op allerlei aspecten van je bedrijfsvoering. 
Hieronder vallen de toekomstvisie; welke trajecten neem je wel aan en tegen welke moet je nee zeggen; het op orde krijgen van de boekhouding; accountmanagement etc. 
In deze fase ontmoette ik de adviseurs van OrganisatieExperts. In een serie gesprekken hebben zij mij geholpen om een zakelijker houding te ontwikkelen en het gevoel van regie te krijgen over mijn bedrijf/praktijk.''

Hoe heb je dit traject ervaren?
''Allereerst heb ik de contacten met Rien en Dick als erg prettig ervaren. Het zijn prettige gesprekken geweest waarin de sfeertekening warm maar wel confronterend was. Het opstellen van een bedrijfsplan was slechts een klein onderdeel van het traject. 
Veel belangrijker werd het om na te denken over de dagelijkse gang van zaken. Het bleek lastiger om mijzelf aan mijn eigen afspraken te houden dan dat ik dacht. Rien en Dick hebben mij steeds bevraagd over mijn keuzes waardoor ik vaak moest inzien dat ik zelf moest veranderen, als ik een ander resultaat wilde. Door hun inspiratie heb ik ook flinke knopen kunnen doorhakken. 

Wat heeft dit jou opgeleverd?
''Ik heb nu veel meer het gevoel van regie over mijn bedrijfsprocessen. Ik ben zelf consequenter geworden in wat ik wel doe en wat niet meer. Daarnaast hebben zij mij helpen om te werken aan bedrijfsuitbreiding, iets waarin ik mijzelf tamelijk onthand voelde. Ik geloof daarom ook dat elk bedrijf dat groeit, experts van buitenaf moet inhuren om de eigen blinde vlekken te ontmaskeren. Ik heb moeten toegeven dat het beter is om op tijd hulp van buitenaf te krijgen, dan in je eentje te blijven aanmodderen, met alle risico's van dien''

 

 

Meer in deze categorie: « Klantervaring Studio Bosgra

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.