Our Services


Geschreven door 

Klantervaring Studio Bosgra

Het Groeimodel MKB helpt startende en gevestigde ondernemers in 4 fases zichzelf opnieuw uit te vinden en daarmee (weer) focus te krijgen.
Belangrijk is de 'Kunst van het weglaten'. Wat overblijft is waarover het moet gaan; al het overige is al snel ballast.

Liesbeth van Nieuwkasteel en Johan Bosgra van Studio Bosgra vertellen graag over hun ervaring met OrganisatieExperts (en het Groeimodel MKB).


Hoe hebben jullie dit traject ervaren?
Liesbeth: ''Samen met ervaren mensen hebben we 4 sessies doorlopen bij OrganisatieExperts. Alle sessies in het teken van vragen stellen, doorvragen, goed luisteren en reflecteren.

En zo de informatie boven tafel krijgen die als bouwstenen fungeren voor ons eigen bedrijf.''

Johan vult aan: ''Wat een verademing om aandacht te krijgen, kritisch luisterend naar ons verhaal. Door deze aandacht kreeg ik inzicht waar ik voor sta en wat me drijft. Het traject is gestructureerd, maar zeker niet standaard. Concreet en to the point.''

Wat hebben de sessies jullie opgeleverd?
Liesbeth: ''Met een actieve houding en positieve blik de toekomst tegemoet. De mensen van OrganisatieExperts bieden veel hulp en kennis voor het opzetten van een voor ons stabiele bedrijfsvoering. Vanuit de praktijk de handvatten krijgen voor onze eigen business. 
En daarbij worden wij steeds uitgedaagd om het vooral zelf te doen. Waardevol, stimulerend en persoonlijk!''

Johan: ''We weten nu waar we naartoe willen en hoe we dit gaan doen. Door bijvoorbeeld onze 'traditionele' offertes te vervangen door samenwerkingsvoorstellen, weten zowel de klant als wij beter wát en hóe we de opdracht invullen. Resulterend in concrete opdrachten!''

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.