Our Services


Geschreven door 

Klantervaring Qbuzz

IT Manager Klaas van Esch van Qbuzz heeft de hulp ingeroepen van OrganisatieExperts voor een aantal ICT & Business Strategiesessies.
Na afloop van deze sessies stelden wij Klaas van Esch de volgende vragen:

 

Wat was de aanleiding om een externe partij in te schakelen?
''Aanleiding was dat er een aantal issues in onze organisatie speelden waarbij Businessvraag en IT aanbod niet goed in elkaar overliepen omdat de staande IT organisatie hier niet goed op was ingericht.
Ik was op zoek naar een partij die met mij kon sparren over de verschillende elementen die hierin een rol speelden maar die ook paste bij ons als organisatie en die niet direct met uitgebreide verbetertrajecten komen aanzetten.''

Heeft dit traject met OrganisatieExperts dan gebracht wat je zocht?
''Absoluut! Met een 3-tal sessies die professioneel en to the point waren hebben we als organisatie in een relatief korte tijd (6-8) weken een aantal acties uitgezet die tot resultaat hebben geleid.''

Kun je aangeven wat voor resultaten jij terug ziet? En wat het traject naar de toe resultaten heeft opgeleverd?

''In eerste instantie heeft het inzicht gebracht in ontbrekende elementen en aanvullend tijdelijke ondersteuning op ontbrekende rol in onze organisatie (Informatie Management).
Op dit moment zit de discussie over de nieuwe IT strategie met de business in de afrondende fase waarbij er een duidelijk pad is uitgestippeld. Dit helpt niet alleen mijn team maar ook de rest van de organisatie om doelen en verwachtingen helder neer te zetten. 
Naar mijn ervaring is OrganisatieExperts een goede partner voor maatwerksessies!''

 

 

Meer in deze categorie: Klantervaring Studio Bosgra »

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.