Aanbod

Vraagstukken & Aanbod

 

Wij stemmen onze diensten volledig af op de behoeften en wensen van onze relaties. Veelvoorkomende vraagstukken:

 

Organisatieontwikkeling

“Wij willen meer grip krijgen op onze business en ook groei realiseren. Wij zijn op zoek naar een partij die met ons kan sparren op niveau en die ons op praktische, doelgerichte wijze kan begeleiden bij het maken van de juiste keuzes en bij het zetten van de juiste vervolgstappen”.

 

Processen & IT

“Onze automatisering sluit niet meer aan op de bedrijfsprocessen. Wij staan nu op een kruispunt, op zoek naar een partij die ons brengt naar een toekomstbestendig informatielandschap. Efficiënt ingerichte bedrijfsprocessen en een automatiserings- oplossing die ons hiermee ondersteunt”.

 

Projecten (Flex)

“Wij hebben tijdelijk een ervaren professional nodig die geen inwerktijd nodig heeft en die ons op korte termijn kan komen helpen een project tot een goed einde te brengen”.

 

Heeft u vraagstukken waar u een oplossing voor zoekt?

Neem dan contact met ons op.

 

Groeimodel MKB

Onze aanpak bestaat uit een 4-tal fases. Iedere fase levert een concreet eindresultaat op waarna een evaluatie- en beslismoment volgt.
Waarbij de ''Niet Zacht, Wel Zinnig'' fase wordt ervaren al praktisch, pragmatisch, respectvol en effectief.

Fase 1 Niet Zacht, Wel Zinnig
Deze sessie is dé stap op weg naar het doel ''uzelf opnieuw uitvinden en daarmee opnieuw focus krijgen''. De 'Niet Zacht, Wel Zinnig' sessie is alles behalve theoretisch maar is praktisch, onafhankelijk en kritisch. 
Uit feedback blijkt dat onze NZWZ-aanpak wordt ervaren als een coaching sessie waarbij er flink een spiegel wordt voorgehouden.

Fase 2 Business Model Canvas
In twee sessies wordt uw organisatie vormgegeven met behulp van het Canvas Model. Dit is een 9-staps model waarin snel en pragmatisch de focus en uitvoering op hoofdlijnen wordt vastgelegd. 
Daardoor ontstaat er een stevig fundament waarop u verder kunt bouwen aan uw organisatie.

Fase 3 Roadmap & Actieplan
Het Business Model wordt verder uitgewerkt en vertaald in concrete stappen. Deze Roadmap wordt verfijnd naar een gedetailleerd actieplan waarin alle activiteiten staan beschreven. (Inclusief actiehouder, tijd, geld en resultaat.)

Fase 4 Uitvoering
U gaat met de gemaakte keuzes aan de slag. Desgewenst kunt u ons inschakelen als programmamanager.