Geschreven door 

Onze participanten …

In de afgelopen periode hebben wij een aantal nieuwe Experts en Business Partners mogen begroeten als participant in OrganisatieExperts. Wij stellen een aantal graag aan u voor.

ZIMACON helpt bedrijven door het simpel te maken én het bedenken en implementeren van creatieve en innovatieve oplossingen op financieel en administratief gebied. Ondernemer Michel Matton over onze samenwerking: “Wij komen regelmatig bedrijven tegen waarbij onze financiele kennis belangrijk maar niet voldoende is om een oplossing te bieden. Via onze samenwerking met OrganisatieExperts is het eenvoudig om andere disciplines aan tafel te krijgen”.

SCHUURMAN BELONINGSADVIES helpt bedrijven met het aanreiken van oplossingen op basis van best practices. Er wordt breder gedacht dan de traditionele beloningsadviseur, resulterend in het leveren van een bijdrage aan het inrichten van de organisatie. Ondernemer Jan Schuurman vertelt: “Door mijn focus als expert op het gebied van belonen en arbeidsvoorwaarden pretendeer ik niet 'alles’ te kunnen. Er zijn situaties waarin het nu eenmaal verstandiger is om andere professionals in te schakelen. Daarom kies ik voor samenwerking met professionals die elkaar op een breed vlak kunnen aanvullen en versterken. OrganisatieExperts biedt mij een platform voor die samenwerking”.

RECLAMEBUREAUBART houdt coaching- en spiegelsessies met ondernemers. Deze aanpak helpt ondernemers om vanuit zichzelf (DNA en merk) met de juiste media-middelen hun gewenste doel te bereiken. Ondernemer Bart Flipse over onze partnership: “Met OrganisatieExperts heb ik een partner die op dezelfde lijn opereert als dat ik al jaren doe met mijn eigen onderneming. Dicht tegen de ondernemer aan en zonder omwegen gaan voor het beste resultaat. Daarbij vind ik binnen OrganisatieExperts collega’s die me ondersteunen in zaken waar ikzelf minder goed in ben. Dat versterkt mijn positie weer bij mijn klanten. Vooral qua kennis en dus oplossingen die ik aanlever. Het voelt dus erg comfortabel en geeft me als zelfstandig ondernemer een lekker gevoel”.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.