Geschreven door 

Een interim professional: Wanneer is dit zinvol?

 

Feitelijk is Verandering nog de enige constante factor. Makkelijk te verklaren: De wereld is voortdurend in beweging. Dit geldt ook voor bedrijven. Een bedrijf is altijd bezig met het opbouwen van de bedrijfskennis. Maar net zo belangrijk is het behouden van deze kennis binnen het bedrijf.

Oké. Maar wanneer schakel je dan een interim professional in?

Denk bijvoorbeeld aan het willen realiseren van groei. Of bij projecten die het bedrijf op een hoger plan moeten brengen. Voor zulke situaties kun je tijd én geld besparen door het inschakelen van een ervaren interim professional. Een professional die bekend is met uw bedrijfstak, die veel kennis en ervaring heeft en snel het verschil kan maken (zonder ingewerkt te hoeven worden).

Het rendement bij het inhuren van de juiste interim professional kan voor organisaties aanzienlijk zijn. Wanneer een organisatie voor een uitdaging of zelfs crisis staat zijn vaak de kosten van het niet doorvoeren van veranderingen hoger dan de kosten van het inhuren van een interim professional.

Behalve de mogelijkheid tot snelle inzet en het besparen van kosten heeft een onafhankelijk externe interim professional ook een frisse kijk op de organisatie. Juist bij het door willen voeren van een verandering kan een objectieve blik veel waarde en inzicht toevoegen zonder dat dit als bedreiging hoeft te voelen voor de bestaande (management-) teams. Want als onafhankelijke experts zijn interim professionals compleet toegewijd aan hun klanten met de drive om specifiek gestelde doelen te bereiken.

FashionExperts beschikt over een breed netwerk van professionals (o.a. projectmanagers, business consultants) die inzetbaar zijn bij uw projecten en interim opdrachten.

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.