Geschreven door 

De QuickScan Informatielandschap

In de afgelopen jaren hebben wij een aantal mooie opdrachten mogen doen voor organisaties die worstelden met bedrijfsprocessen en Informatielandschap. Duidelijk naar voren kwam de behoefte aan een partij die de situatie overziet en helpt bij het maken van de juiste keuzes voor het zetten van vervolgstappen.

Lees hier een voorbeeld van een case uit de praktijk:

Case Advies & Support: In de zoektocht naar de juiste route richting ‘Efficiënte Bedrijfsprocessen én een Toekomstbestendig Informatielandschap’ is door ons een QuickScan uitgevoerd. Binnen mum van tijd had onze relatie een professioneel, gestructureerd en beknopt document in handen met concrete aanbevelingen inclusief de te nemen vervolgstappen. Dankzij deze ruggensteun zijn de juiste keuzes gemaakt en stappen in de goede richting gezet.

'Binnen mum van tijd' wil zeggen dat de inventarisatie in de meeste gevallen in één dag kan worden uitgevoerd. Het enige dat wij daarvoor nodig hebben is uw input. Denk hierbij aan inzage in de aanwezige documenten (eerdere rapporten & procesbeschrijvingen) die betrekking hebben op het informatielandschap en de daaraan gerelateerde bedrijfsprocessen.

Geheel vrijblijvend kunt u met ons over de QuickScan van gedachten wisselen. Wij komen naar u toe.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.