Geschreven door 

Onze relaties …

In de afgelopen periode hebben wij wederom een aantal relaties mogen begroeten binnen OrganisatieExperts. Wij stellen hen graag aan u voor.

Lucienne Stavenuiter laat organisaties beter presteren door de mensen naar beste kunnen te laten werken in slim ingerichte processen. Daarmee bereiken de medewerkers en alle stakeholders de beste resultaten en de meeste voldoening, ook op de lange termijn. “OrganisatieExperts is belangrijk voor mij omdat zij een netwerk creëren met collega’s en opdrachtgevers die samenwerking zoeken en elkaar aanvullen. Mensen die bovendien gemakkelijk op dezelfde golflengte zitten qua werkwijze en stijl. Zo ontstaat er een soepele klik en word je samen sterker.”

Ubility is expert in conflictbemiddeling, conflicthantering, zakelijke mediation, business optimalisatie en rendementsoptimalisatie. Met de prettige en doelgerichte benadering van Ubility, worden vastgelopen situaties doorbroken en zakelijke vraagstukken weer vlot getrokken. Vincent Aalbers: ”In de samenwerking is het belangrijk om kennis te delen, te spiegelen en vragen te stellen om elkaar verder te helpen”.

Levenbach & Gerritsen helpt ondernemers en ondernemingen door hen juridisch te adviseren en bij te staan bij de zaken waar bij het ondernemen tegen aan wordt gelopen: contracten, arbeid, incasso, overname. In de zaken die we geregeld voor onze klanten behandelen en dat naar hun aard verlangen, werken we vaak samen met adviseurs uit andere vakgebieden: HRM adviseurs, accountants, fiscalisten. “Via onze samenwerking met OrganisatieExperts is het eenvoudig om andere disciplines, ook verbonden aan OrganisatieExperts bij zaken van onze klanten te betrekken”

Dudok Consulting begeleidt ondernemers en businessleiders van groeiende organisaties naar GOUD. Vaak worstelen zij met niet goed functionerende of incomplete teams. Met ondersteuning op het gebied van leiderschaps-, team-, organisatieontwikkeling en executive search worden resultaten moeiteloos bereikt, staat er een op elkaar afgestemd team en is er sprake van krachtig leiderschap. Over de samenwerking met OrganisatieExperts zegt Gwen: “Samen optrekken, sparren, samen leren, ontwikkelen en inspireren en gezamenlijk aan opdrachten werken”.

 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.