Geschreven door 

Uw dilemma’s doorbreken …

Wij hebben ervaren dat ondernemers te maken hebben met dilemma’s.


Dilemma’s zoals:


  • Ik stop veel tijd in mijn bedrijf; levert me dit ook voldoende op?
  • Moet ik alles zelf regelen, meer uitbesteden of een aantal zaken helemaal niet meer doen.
  • Ik vind het lastig om mijn doelstellingen goed te bepalen en daar aan vast te houden.
  • Ik weet wél wat ik niet wil maar niet wat ik wel wil.
  • Ik heb er onvoldoende plezier in.

Herkent u zich in één of meerdere dilemma’s?

Doorbreek uw dilemma’s in 1 dagdeel

De crashsessie ‘Niet Zacht, Wel Zinnig’ is dé stap op weg naar verandering. Deze sessie  (1 dagdeel) is alles behalve theoretisch, is onafhankelijk en kritisch. Voor maximaal impact en resultaat wordt deze sessie begeleid door niet één maar twee praktisch ingestelde en ervaren ondernemers met ruime kennis in het bedrijfsleven.

Binnen 1 week na de crashsessie ontvangt u een spot on feedback met doelstellingen en oplossingsrichtingen. Het resultaat wordt in een persoonlijke feedbacksessie (binnen 2 weken na de ‘crash’ sessie) met u besproken, inclusief concrete handvatten om stappen vooruit te maken.

‘We kwamen erg snel tot de kern waar het om gaat. Ik werd er heel blij van en vol energie om te werken aan mijn bedrijf’

'Jullie hebben mij de ruimte gegeven om mijzelf beter te zien dan ik mijzelf zag. Dat was stimulerend en steunend. Knap hoe jullie uitnodigen, uitdagen en spiegelen op een volkomen open, warme en veilige manier. Ik ga steviger naar buiten dan ik binnenkwam’

Uw resultaat: binnen een tijdsbestek van 3 weken uw dilemma’s doorbreken én stappen zetten op weg naar verandering!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.