Geschreven door 

Onze droom …

In eerste instantie apart, maar vanaf begin 2014 in toenemende mate samen, helpen wij (Dick Petersen en Rien Overvliet) ondernemers bij het realiseren van hun droom. Onze benadering vanuit verschillende invalshoeken slaat aan: we blijken zodanig complementair dat al na een beperkt aantal proefsessies - onder het motto “Niet Zacht, Wel Zinnig!”- vastgesteld wordt dat de deelnemers snel resultaat boeken: vaak is al na één dagdeel de eerste stap gezet op weg naar verandering!

Voor een enkele ondernemer blijft het hierbij maar in de meeste gevallen wordt gevraagd om verdere hulp bij het invullen van de aangedragen oplossingsrichtingen en aanbevelingen. Er ontstaat een partnership: de ondernemer, wij en ingezette experts gaan gezamenlijk aan de slag om “de stip op de horizon” te bereiken. Kort gezegd: vanuit onze rol als architect én dirigent helpen wij de ondernemer om samen de vragen en problemen waar men mee te maken heeft op te lossen.

Doordat wij commitment vragen en ook geven ontstaat er een daadwerkelijke verbinding tussen alle betrokken partijen. De traditionele klant-leverancier relatie verdwijnt: klanten worden ambassadeurs en ingezette experts vragen om te mogen participeren in onze aanpak.

Op 1 mei 2015 wordt OrganisatieExperts B.V. opgericht. Hiermee wordt onze droom ook werkelijkheid … Het mogen helpen bij het realiseren van doelen. Door expertise en daadkracht samen te laten komen in een organisatie waar ondernemers, onze experts én business partners participeren in een succesvolle en hechte samenwerking.

Meer in deze categorie: Onze participanten … »

3 reacties

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.