Aanbod

Groeimodel MKB

Onze aanpak beslaat een 4-tal fases. Iedere fase levert een concreet eindresultaat op in de vorm van een spot-on rapportage en feedback. Er is geen verplichting om bij voorbaat een besluit te nemen over de uitvoering van alle fases: na iedere fase is er een evaluatie- en beslismoment.

Fase 1 Niet Zacht, Wel Zinnig
De sessie ‘Niet Zacht, Wel Zinnig’ is dé stap op weg naar uw doel: uzelf opnieuw uitvinden en daarmee opnieuw focus krijgen. Deze sessie is alles behalve theoretisch, maar juist praktisch, onafhankelijk en kritisch. Voor maximaal impact en resultaat wordt deze sessie begeleid door niet één maar twee praktisch ingestelde en ervaren ondernemers met ruime kennis in het bedrijfsleven. Binnen 1 week na de sessie ontvangt u een spot-on feedback met doelstellingen en oplossingsrichtingen. Het resultaat wordt binnen 2 weken daarna in een persoonlijke feedback sessie met u doorgenomen.

Fase 2 Business Model Canvas
In twee sessies wordt uw organisatie vormgegeven met behulp van het Canvas Model. Dit is een 9-staps model waarin snel en pragmatisch de focus en uitvoering op hoofdlijnen wordt vastgelegd. Daardoor ontstaat een stevig fundament waarop u verder kunt bouwen aan uw organisatie.

Fase 3 Roadmap & Actieplan
Het Business model wordt verder uitgewerkt en vertaald in concrete stappen. Deze Roadmap wordt verfijnd naar een actieplan waarin de activiteiten staan beschreven, inclusief actiehouder, tijd, geld en resultaat.

Fase 4 Uitvoering
U gaat met de gemaakte keuzes aan de slag. Desgewenst kunt u ons inschakelen als programmamanager. Wij houden dan de vinger aan de pols en sturen actief bij als blijkt dat de benoemde einddoelen uit beeld dreigen te raken.

Uw Investering
Afhankelijk van uw situatie en vraagstelling zijn voor de eerste drie fases 20 - 40 uur benodigd, welke in de vorm van een ‘bundel’ worden ingezet. De doorlooptijd bepalen we samen met u en bedraagt doorgaans tussen de 6 en 13 weken.

Aanbod Flex 

Het vinden van een professional met de juiste kennis en kunde is niet gemakkelijk.

En zeker in het geval van een tijdelijke klus wilt u zo efficiënt mogelijk te werk gaan en snel tot een goed resultaat komen. OrganisatieExperts levert experts die geen inwerktijd nodig hebben en binnen uw organisatie het verschil maken.


Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Procesverbeteringen
  • Automatiseringsvraagstukken
  • Omnichannel trajecten
  • Supply Chain trajecten
  • Software selectie en -implementatie
  • BI en EDI trajecten 


Wij leveren de expert die samen met u uw project tot een goed einde brengt.