sept 14 Geschreven door 

Onze experts …

In de afgelopen periode hebben wij wederom een aantal nieuwe experts mogen begroeten binnen OrganisatieExperts. Wij stellen hen graag aan u voor.

P FOR PROJECTS realiseert al jaren succesvolle veranderingen in de driehoek informatie – processen – kwaliteit. Veelal zijn dit bedrijfskundige opdrachten op het snijvlak van business en ICT. Ondernemer Peter Smith zet zijn kennis, kunde en humor graag in om lijnen uit te zetten en structurele resultaten te boeken. Over onze samenwerking zegt hij: “OrganisatieExperts biedt de gelegenheid om mede-ondernemers te leren kennen, met hen te sparren en kennis te delen. Dit houdt mij als Zelfstandige Professional scherp. Daarnaast spreekt het businessmodel win-win-win mij natuurlijk aan”.

HOOFD IN DE WOLKEN combineert econometrische modellering met bedrijfsprocessen en datastromen en creëert een gebruikersvriendelijke applicatie “in the cloud”, waarbij complexe zaken simpel worden gemaakt. Richard van Wingerden over de samenwerking met OrganisatieExperts: “OrganisatieExperts deelt mijn visie van het oplossingsgericht denken, vanuit meerder invalshoeken, zodat de klant de oplossing krijgt die ze nodig heeft. Daarbij is het werken in een team met specialisten uit verschillende vakgebieden een verrijking voor mij”.

DRIELINK COACHING is gespecialiseerd in de professionele begeleiding en coaching van teams, individuen en duo’s en helpt organisaties optimaal te functioneren zodat ze in beweging komen en beter kunnen omgaan met veranderingen. Ondernemer Dinga van Driel:”OrganisatieExperts brengt gericht de juiste personen/partijen met elkaar in contact. Dit is belangrijk voor mij omdat we dan kunnen doen waar we goed in zijn en  blijven groeien in alle opzichten. Het houdt me scherp en gericht op wat er speelt in de markt. Het levert kansrijke business op waar ik  in de praktijk graag aan bijdraag”.

3 reacties

 • Brittny maandag, 18 januari 2016 07:17 Geplaatst door Brittny Reactielink

  In order for you one thing that's similar in form
  to the Fitbit wristbands, this is an option worth contemplating.

 • Leora zaterdag, 26 december 2015 06:08 Geplaatst door Leora Reactielink

  great submit, verdy informative. I'm wondering why the other specialists of this sector don't realize this.
  Youu must proceed your writing. I'm confident, you've
  a huge readers' base already!

 • Chester zaterdag, 28 november 2015 03:05 Geplaatst door Chester Reactielink

  Wow, wonderful weblog structure! How lengthy have you been blogging for?
  you made blogging look easy. The entire look of your website is fantastic, as smartly as the content!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.